lördag 2 oktober 2010

I listen to dance music.

Det blev inga äventyr i Greenwich igår. Vädret avskräckte mig. Istället slappade jag hemma på dagen. Passade på att ta en lång varm dusch och tvätta all barnens och min tvätt.

På kvällen fick vi besök av några av värdfamiljens vänner. Alla barnen försvann upp på övervåningen och vi äldre socialiserade nere i köket. Jag hade en lång konversation om språk med mamman i den andra familjen, men vid middagen gick de över till att prata om de ohyggligt stora hus som de, och folk de känner, hade köpt (någon hade impulsköpt ett hus för fem miljoner i USA, en annan hade köpt ett hus med en hall som verkade lika stor som pappas lägenhet) och vad de höll på att bygga om på dem. Jag kände att jag inte hade så mycket att tillföra den konversationen, men var rätt road ändå. Sen skulle männen vara manliga och äta superstark chilli. Båda ångrade sig rätt snabbt. Ännu mer underhållning.

Den andra familjen sov över här. Idag skulle värdpappan och pappan i den andra familjen iväg och... eh, fira någons fördelsedag tror jag? Har glömt bort hur det var, men de ska vara borta till sent. Mammorna tog med alla barn på museum och jag har stannat hemma och försökt jobba i Illustrator. Det har inte gått bra. Jag har inga idéer och blir bara irriterad på att jag inte har några idéer då jag har haft en hel dag då jag kan sitta och jobba ostört vid köksbordet. HatP och the Mountain Goats har muntrat upp lite. Tror jag ska ge upp och sticka lite framför tv:n. Sms:a fram lite planer inför imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar